Oldal kiválasztása

Project human

Bemutatkozás

Project human

Kedves látogató!
Gelle Balázs vagyok, a „Project Human” vezetője. Engedd meg hogy néhány mondatban bemutatkozzak …

 

A Testnevelési Egyetemen diplomáztam, Rekreáció & Egészségfejlesztő szakon. Kiváló tanáraimnak köszönhetően nagyon biztos alapokat kaptam, amikre a mai napig tudok építeni a különböző továbbképzésekkel.

A Weider Professional Fitness Trainer személyi edző képzését végeztem el, majd elkezdtem edzői pályafutásom.

2021- jelenleg Cutler Gym Gödöllő

2017-2020 SXL Fitness & Gym Gödöllő

2016-2017 Flex Gym Budapest

 

2021-től rehabilitációval is foglalkozom, folyamatosan képzem magam, manuálterápiás képzéseken veszek részt hogy minél nagyobb tudásra tegyek szert és minél több mozgásszervi problémát meg tudjak oldani.

A képzésekről röviden:

Testnevelési Egyetem

-Rekreáció & egészségfejlesztés BSC

Weider Professional Trainer

-Személyi edző képzés

-Gerinctréner képzés

-Rehabilitációs tréner képzés

Fit College

-Kinesio Tape

Feövenyessy Medical Academy

– Köpölyözés, mint modern mobilizáló technika

Oriolus-Med  Akadémia

– Fascia Disztorziós Modell I. II. III.

– Sport FDM

– Palpáció (csontok & izmok)

– Neuro Funkcionális Mozgás Analízis

– Fascia tréning alapképzés

– Nervus Vagus tanfolyam (folyamatban)

– Ízületi vizsgálatok

A Project Human egy olyan komplex szolgáltatás, mely teljes körű segítséget nyújt a sportolni vágyóknak, legyen szó edzésről (erő-állóképesség-gyorsaság-koordináció) fejlesztésről, táplálkozásról (izomtömeg növelés, testzsír csökkentés, stb.), esetleg rehabilitációról (rehabilitációs tréning, kinesio tape, medical flossing, köpölyözés, FDM). Részletesen, a szolgáltatások oldalon informálódhat az idelátogató!

 

Nyugodt szívvel merem ajánlani Gelle Balázst bárki számára. Hogy miért? Már régóta edzem és eddig semmilyen sérülésem nem volt, de a sérülés máshogyan gondolta és végül engem is megtalált. A bal térdemben éreztem tompa fájdalmat. Kezdetben csak rövid időszakonként, majd ez egyre gyakoribbá vált. Elmondtam Balázsnak mi a problémám és könnyen, gyorsan egyeztettünk egy napot, hogy megnézze. Floss szalagot, görgőt illetve kineziológiai tapaszt használt, hogy a problémás területen lazítson a letapadt szöveteken, a vérkeringésen javítson, illetve a terhet levegye a sérült részről. Sokat nem is kellett várnom, mert 1 hét múlva teljesen elmúlt a fájdalmam. Még egyszer szeretném megköszönni neki, hogy segített nekem.

Gódor Krisztina

4 hónapja fájt a vállam, FDM és Neuro mozgáskorrekcióval 40 perc alatt full mozgástartomány lett és a fájdalom is elmúlt, újra tudok teljes erőbedobással edzeni!

Borbándi Dániel

Változatos, jó hangulatú, kemény edzések és az étrend is brutál hatékony!

Nagy Bertalan

A köpölyözés az első alkalommal picit fura érzés volt, de a kezelés végére mintha kicseréltek volna, elmúlt a feszülő érzés a hátamban!

Nagy Norbert

Derékfájdalommal kerestem fel Balázst, a masszázspisztoly nagyon jól esett, a köpölyözés kibírható volt, FDM terápiával pedig a fájdalom is megszűnt!

Bárdos Dávid

Kinesio Tape kezelést kaptam, a térdem fájt, sokkal stabilabban tudtam használni, Medical Floss terápiával összekötve nagyon hatékony volt!

Németh Andrea