Project human

Bemutatkozás

Project human

Kedves látogató!
Gelle Balázs vagyok, a „Project Human” vezetője. Engedd meg hogy néhány mondatban bemutatkozzak …

 

A Testnevelési Egyetemen diplomáztam, rekreáció & egészségfejlesztő szakon, majd a Weider Professional Fitness Trainer személyi edző képzését, később a rehabilitációs tréner és gerinctréner tanfolyamokat is elvégeztem. A Fit College képzésén elsajátítottam a kinesio tape használatát az Oplex Careers képzésén pedig táplálkozási tanácsadói képesítést szereztem. A Feövenyessy Medical Academy köpölyözés képzésén vettem részt és sajátítottam el a fascia mobilizációs technikákat. Az Oriolus-Med  akadémián pedig a Fascia Disztorziós Modell 1-2-3 képzést végeztem el (FDM).

A Project Human egy olyan komplex szolgáltatás, mely teljes körű segítséget nyújt a sportolni vágyóknak, legyen szó edzésről (erő-állóképesség-gyorsaság-koordináció) fejlesztésről, táplálkozásról (izomtömeg növelés, testzsír csökkentés, stb.), esetleg rehabilitációról (rehabilitációs tréning, kinesio tape, medical flossing, köpölyözés, FDM). Részletesen, a szolgáltatások oldalon informálódhat az idelátogató!

Egyaránt kezdőknek és haladóknak is alkalmas lehet, az egyedülálló több mint 250 videót tartalmazó videógaléria, ahol edzésgyakorlatok és anatómiai videók (ízületek, izmok mozgása/funkciói) közül válogathatnak és összeállíthatják akár saját edzésüket is!

Személyi edzés

 

Táplálkozás

Rehabilitáció

 

Project human

Személyi edzés táplálkozás

rehabilitáció

Iratkozz fel a hírlevélre!

Csatlakozz a hírlevél listára, hogy a leghamarabb értesülj az új tartalmakról!

Adatkezelés

Sikeres feliratkozás! Előfordulhat, hogy a levelem a promóciós mappában jelenik meg!