Oldal kiválasztása

Személyi edzés / / rehabilitáció

    Project

           human

Személyi edzés / rehabilitáció

személyi Edzés

rehablitáció

 

Személyi edzés:
Személyi edzés Gödöllőn a Cutler Gym & Fitnessben vagy Online edzésterv készítés

Rehabilitáció:
Rehabilitációs edzés,
Kinesio tape
Medical flossing
Köpölyözés
FDM terápia

Project human

Szolgáltatások

]

Személyi edzés

]

Kinesio tape / Medical flossing / Köpölyözés / Fizioterápia

Kliensek véleménye

Vélemények

Nyugodt szívvel merem ajánlani Gelle Balázst bárki számára. Hogy miért? Már régóta edzem és eddig semmilyen sérülésem nem volt, de a sérülés máshogyan gondolta és végül engem is megtalált. A bal térdemben éreztem tompa fájdalmat. Kezdetben csak rövid időszakonként, majd ez egyre gyakoribbá vált. Elmondtam Balázsnak mi a problémám és könnyen, gyorsan egyeztettünk egy napot, hogy megnézze. Floss szalagot, görgőt illetve kineziológiai tapaszt használt, hogy a problémás területen lazítson a letapadt szöveteken, a vérkeringésen javítson, illetve a terhet levegye a sérült részről. Sokat nem is kellett várnom, mert 1 hét múlva teljesen elmúlt a fájdalmam. Még egyszer szeretném megköszönni neki, hogy segített nekem.

Gódor Krisztina

Balázs egy rendkívül alázatos, felkészült szakember, akivel élmény az edzés. Szakmai elhivatottsága vitathatatlan, minden alkalommal lelkiismeretesen végzi munkáját és az óráin garantált a jó hangulat. Én bátran ajánlom mindenkinek!

Nagy Zsolt

Lelkiismeretesen készül az edzésekre és foglalkozik a vendéggel. Látszik, hogy nem csak egy néhány hónapos képzést végzett el. Csak ajánlani tudom.

Pék Tamás